Teswood levert niet aan particulieren en klein MKB

Houtpellets

Bent u op zoek naar houtpellets voor uw pellet kachel? Hiervoor bent u bij Teswood aan het juiste adres! Wij zijn een groothandel gespecialiseerd in ecologische brandstoffen. De houtpellets die wij aanbieden zijn gecertificeerd en voldoen daarmee aan de hoogst gestelde eisen op gebied van duurzaamheid. Dit houdt in dat de pellets uit schoon afvalhout bestaan. Tevens komen de pellets die u bij ons kunt krijgen uit gecertificeerde en correct onderhouden productiebossen. Dit betekent dat u van Teswood geen pellet korrels zult ontvangen die zijn ontstaan bij illegale houtkap. De korrels bestaan volledig uit hout, waardoor dit dé beste brandstof is voor uw pellet kachel!

Houtpellets met een hoge energiewaarde

Houtpellets bestaan uit, zoals de naam misschien al verraadt. uit samengeperste stukjes hout. Deze stukjes hout kunnen worden gezien als “schoon hout”, gezien er bij het verbranden geen toename is in het CO²-gehalte in de lucht. Er wordt een efficiënte ontbranding gerealiseerd. Een pellet kachel is daardoor een goede oplossing om energiebewust bezig te zijn en binnenshuis toch de gewenste warmte te creëren. De houtpellets worden gezien als een vaste vorm van brandstof. Dit betekent dat de korrels een hoge energiewaarde hebben en er bij de verbranding veel warme vrij komt. Hierdoor heeft u binnen afzienbare tijd de ruimte op de gewenste temperatuur terwijl er maar een geringe hoeveelheid pelletkorrels voor nodig is. De verbranding is dus efficiënt en heeft een hoog rendement, waardoor het verbranden van pellets een goede en schone manier is om warmte te creëren in huis of kantoor!

De voordelen van houtpellets

  • De houtpellets worden verkregen uit beheerde en gecertificeerde productiebossen;
  • De pellets bestaan enkel uit schoon afvalhout;
  • De prijs voor de korrels is stabiel. Waar prijzen van andere brandstoffen regelmatig aan fluctuatie onderhevig zijn, is dit bij houtpellets niet. Hierdoor heeft u altijd een gelijke hoeveelheid voor dezelfde prijs;
  • Pellets verbranden is een CO²-neutrale oplossing, omdat er geen toename is in het CO²-gehalte in de lucht;
  • Er komt bij de verbranding geen rook vrij, waardoor het de beste en meest schone brandstof is voor uw pellet kachel!

Ontvang snel een offerte!

Ontvang snel een offerte voor uw gewenste hoeveelheid houtpellets! Vul uw gewenste hoeveelheid in en we zullen u snel een offerte doen toekomen. Ons transport hebben wij in eigen beheer, waardoor we de pellets binnen 24 tot 48 uur kunnen leveren!

Offerte Pellets aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

1 pallet (70 zakken a 15kg).