Teswood levert niet aan particulieren en klein MKB

Pellets

Op 1 pallet zitten 70 zakken van 15 kg. Wij leveren enkel complete ladingen, een lading bevat 23 pallets van 24.150 kg.

 

 

 

Prijzen Pellets

Prijs op aanvraag.  Alleen complete ladingen van 23 pallets 24.150 kg. Vul het contactformulier in voor de mogelijkheden.

Offerte aanvragen >

Offerte Pellets aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

1 pallet (70 zakken a 15kg).

Veel gestelde vragen over Pellets

 • Wat zijn pellets?

  Pellets zijn samengeperste stukjes schoon hout en de naam komt van het woord pelleteren – een manier van persen. Pellets hebben een hoge energiewaarde en zijn daarom ideaal als brandstof voor uw (pellet)kachel.

 • Wat zijn de voordelen van pellets?

  Pelletkorrels hebben vele voordelen. Zo bestaan ze alleen uit schoon afvalhout, is de prijs al jaren vrij constant in tegenstelling tot gas, is het een CO2-neutrale oplossing en komt er geen rook vrij bij de verbranding. Dé ideale brandstof voor uw pelletkachel!

 • Voor welke kachels zijn pellets geschikt?

  De pellets van Teswood zijn speciaal gemaakt voor uw pelletkachel en een goed alternatief voor bijvoorbeeld plospan- of german pelletskorrels. Er zijn meerdere soorten pellets zoals de Tartak houtpellets geproduceerd van 100% naaldhout en meer.

 • Hoeveel pellets heb ik nodig?

  Dit is natuurlijk zeer afhankelijk van een aantal randvoorwaarden zoals de isolatie van je huis, de grootte van de ruimte die verwarmd moet worden en de gewenste temperatuur. Over het algemeen zal een kachel tussen de 0,5 kg en 2 kg per uur verbruiken. Op jaarbasis komt dit gemiddeld neer tussen de 1000 en 1500 kg voor de meeste huishoudens.