Teswood levert niet aan particulieren en klein MKB

Wat zijn RUF-briketten?

RUF-briketten zijn gemaakt van 100% eikenhout. Door de samengeperste samenstelling beperkt de hoeveelheid as zich tot een minimum. Deze briketten worden veelal gebruikt in plaats van of in combinatie met normaal haardhout. Daarnaast is het vochtigheidspercentage van dit type briket slechts 5% wat betekent dat er een schone verbranding ontstaat.

Verpakt per 10 stuks, pallet bevat 96 verpakkingen

Voor welke kachel zijn RUF-briketten geschikt?

Net als haardhout, zijn deze briketten uitstekend te gebruiken in uw houtkachel. Ze hebben een goede en schone verbranding. Kortom perfecte briketten wanneer u wilt genieten van uw kachel en daarbij het milieu wilt ontzien.

Wat zijn de voordelen van RUF-briketten?

 • Deze briketten nemen weinig ruimte in beslag.
 • Dit type briket brandt lang en gloeit mooi na.
 • Tevens staan onze briketten erom bekend dat de gebruiker zeer weinig asresten heeft.
Offerte aanvragen >

Offerte voor RUF-briketten aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Pallet bevat 96 verpakkingen (10 stuks per verpakking).

Veel gestelde vragen over RUF-briketten

 • Wat zijn RUF-briketten?

  RUF-briketten zijn samengeperst 100% eikenhout briketten. Ze zien er uit als een blok en worden veelal in houtkachels in plaats van of in combinatie met normaal haardhout. Ze zijn door de compacte vorm eenvoudig op te slaan.

 • Waarom RUF-briketten kiezen?

  De RUF-briketten zijn ideaal om te gebruiken bij een houtkachel. Ze branden zeer lang en smeulen daarna ook nog mooi na voor een lange periode van warmte. Daarnaast is er sprake van weinig asresten en nemen ze in de opslag door hun compacte vorm weinig ruimte in.

 • Voor welke kachels vallen RUF-briketten te gebruiken?

  De RUF-briketten zijn het best te gebruiken voor een houtkachel. In combinatie met of in plaats van haardhout kunt u lang genieten van het warme comfort dat deze kachel biedt. De briketten hebben en schone verbranding dus zal uw kachel er ook niet te smerig door worden.