Teswood levert niet aan particulieren en klein MKB

Naaldhout pellets

Bent u op zoek naar naaldhout pellets? Deze pellets zijn een duurzaam alternatief voor conventionele brandstofsoorten. Ze kunnen worden gebruikt om uw pellet kachel van brandstof te voorzien en zo uw huis te verwarmen.

De laatste paar jaren zijn pellet kachels steeds populairder geworden. Hierdoor is logischerwijs ook de vraag naar verschillende pellets toegenomen. Teswood probeert al haar klanten te voorzien van de gewenste soorten pellets. Teswood is dé groothandel in alle vormen van ecologische brandstoffen.

Voordelen naaldhout pellets

  • Naaldhout pelletkorrels bestaan alleen uit schoon afvalhout uit modern beheerde, gecertificeerde productiebossen.
  • Het is een vrij goedkope oplossing. De naaldhout pellets hebben namelijk een behoorlijk constante prijs, in tegenstelling tot conventionele brandstofsoorten.
  • De naaldhout pellets zijn een CO2 neutrale oplossing! Zo is het gebruik ervan een stuk beter voor het milieu dan het gebruik van conventionele brandstof. Het hout wat wordt gebruikt heeft als boom CO2 opgenomen welke tijdens verbranding weer vrij komt.
  • Er komt vrij weinig rook vrij bij de verbranding. Kortom, dé ideale brandstof voor uw pelletkachel.
  • Door de geringe rookvorming wordt uw kachel ook minder vies. Hierdoor is er sprake van schonere verbranding. Dit houdt in dat u vervolgens uw kachel minder vaak hoeft schoon te maken!

Interesse of meer weten?

Heeft u interesse in de naaldhout pellets? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaande offerteformulier in! Wij sturen u dan een passende offerte op maat op. Heeft u eerst nog behoefte om een paar vragen te stellen, of wilt u graag nog wat meer informatie over de naaldhout pellets? Neem dan contact met ons op. Eén van onze gespecialiseerde medewerkers helpt u vervolgens graag verder en voorziet u van passend advies voor uw specifieke situatie.

Offerte Pellets aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

1 pallet (70 zakken a 15kg).