Uit voorraad leverbaar
Duurzaam
Gewenste hoeveelheid op maat geleverd

Pellets kopen in Duitsland

Pellets kopen in Duitsland? Veel mensen denken dat pellets kopen in Duitsland goedkoper is, maar heeft u ook gedacht aan de extra kosten die daarmee gepaard gaan? Bij Teswood koopt u voordelig uw pellets. Wij kopen immers grootschalig in waardoor wij u een scherp tarief kunnen bieden. Daarnaast bieden wij gecertificeerde producten die voldoen aan de hoogste eisen. Kortom, bij ons weet u dus zeker dat u een goed en betrouwbaar product koopt!

Pellets Duitsland

Het voordeel van pellets is dat de prijs al jaren constant is, terwijl de prijs van gas en stookolie fluctueert. Daarnaast is het verbranden van pellet korrels CO2-neutraal en daarmee een duurzame en ecologische brandstof. Wij bieden pellets van hoge kwaliteit die voldoen aan de hoogste eisen. Onze pellets zijn een goed alternatief voor bijvoorbeeld German- of Plospan pellet korrels. Wij leveren onze pellets aan zowel professionele afnemers als direct aan de consument. Daarnaast kunnen wij elke gewenste hoeveelheid leveren.

Pellets prijzen Duitsland

Prijs op aanvraag. Voor afhaling kunt u op afspraak terecht in ons warehouse aan de Marconiweg 3, 7591 HH Denekamp.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Vul uw gewenste hoeveelheid in en u ontvangt spoedig een passende offerte van Teswood!

Afhalen? Hiervoor kunt u een afspraak maken.

Offerte Pellets aanvragen

1 pallet (70 zakken a 15kg).